Fiskeburgere fra Lofoten (søndag, 18. september 2016)

Søndag, 18. september 2016

For noen timer siden, midt på natta, måtte jeg overgi meg til antibiotikaen.

Etter legebesøket, da jeg fikk resept på Apocilin med beskjed om å vente med å bruke tablettene, har jeg ikke blitt bedre, snarere verre. Bronkitten har antageligvis utviklet seg videre til lungebetennelse, slik den bruker å gjøre. Det var vel derfor legen ordinerte Apocilin som en løsning hvis kroppen ikke fikset det selv.

Det er bare tre eller fire måneder siden siste runde med medisinering mot lungebetennelse. Tidligere var det ikke slik.

Da jeg var til sjøs var forkjølelse ikke noe problem. Den var nesten ikke-eksisterende, og kroppen reparerte seg alltid selv.

Det samme gjorde den da jeg reiste land og strand rundt i arbeidsøyemed. Men så etter hvert begynte helsa å forandre seg. Det ble først astma og behandling med preventive medisiner, deretter medisiner som skulle brukes akutt og de siste årene antibiotikabehandling flere ganger i året. Sånn er det vel å bli eldre enn jeg var før, og jeg er på alder med begge presidentkandidatene i USA.

USAs neste president.

Fy fillern! Nå tror de som burde vite best, at Trump blir USAs neste president. Noen sier at det ikke er så farlig om det blir en president som ikke har kontroll med seg selv eller er såkalt ustabil, fordi det er systemer som vil fange det opp, hvis det er noe som er heispikkande galt.

Så leste jeg her forleden at flere europeiske partier har representanter i valgleiren til Trump. Kanskje har Norge også representanter som hjelper Trump. Da blir jeg skikkelig lei meg.

Vi har kjøpt en skikkelig fiskekake på OBS.

Trodde vi. Åttiseks prosent fisk står det på pakken. Det må jo være bra, tenkte vi, men

etter å ha sett på tv-innslaget fra TV2 og nå lest på det som står på pakken, har jeg for min del bestemt meg for at tilliten til matmerket Lofoten er borte.

Hør her: Jeg leser ingrediensene som står på pakkas side, med mindre skrift: Hyse 31 prosent, torsk 22%, hvitlaks 20%, sei 13%, men foran på pakka står det med uthevet skrift «TORSK og SEI». Dette blir jo bare tull. Det er til sammen trettifem prosent torsk og sei og femtien prosent hyse og noe de kaller hvitlaks.

Det er bare det at det ikke finnes noe som heter hvitlaks. Det er egentlig en fisk som tidligere het vassild, en fisk som verken er en laks eller en sild ifølge fiskefabrikken på Island. Altså er alt satt i stand for å lure oss forbrukere. I tillegg nekter Lofoten for at det er lureri. Da blir de jo enda verre.

Se: http://www.tv2.no/a/8567535/

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s