Leiligheter og facebook (fredag, 9.september 2016)

Fredag, 9. september 2016

I går dro vi inn til tantes omsorgsleilighet for å rydde ut hennes eiendeler siden hun har blitt tildelt sykehjemsplass, foreløpig på Lille Tøyen. Samtidig begynte budene på huset vårt å rulle inn. To interessenter bød om hverandre med det resultatet at en av dem endte som eier, så nå er vi klare for å gjøre noe helt annet enn å tenke på salg og innredning av leiligheten som vi skal overta ellevte november, så i dag bestilte Inger Johanne flybilletter til Gran Canaria. Vi reiser sydover tjuesjette september og hjem igjen den fjortende oktober. To uker seinere skal vi inspisere leiligheten, og ytterligere to uker etter det kan vi begynne innflyttingen. Vi gleder oss.

De som styrer www.facebook.com har blitt verdens største mediekontrollører og nakenhet er for dem en forferdelig styggedom. En skulle tro at de selv aldri har tatt av seg klærne. De styrer, bestemmer og fjerner alle bilder av mennesker uten klær, selv om det er skulpturer, malerier eller noe annet de ikke liker. Dette er farlig, mener jeg. Derfor burde det være en samfunnsoppgave å utvikle et alternativ som vil konkurrere med denne kommunikasjonsplattformen som vi har blitt så avhengig av. Her er i alle fall tre nakenbilder: Den Lille Havfrue i København, den nakne piken som løper fra redslene under Vietnamkrigen og et maleri av Henri Gervex, Madame Valtesse de la Bigne, 1879 Paris, musée d’Orsay.

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s