Visning i Hekkeløpveien 16 i Sandefjord (onsdag, 7.september 2016).

I går hadde vi visning for en enkel familie, og i dag er det full guffe med annonse både på http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=76101585 og i Sandefjords Blad. Nybakte boller og kaffe serveres. Velkommen.2016 06 10 - Hekkeløpveien 16

Noe annet er de borgerliges skryt

av Manglerud sykehjem i Oslo. Spennende løsninger og lavere lønn til medarbeiderne? Mener de virkelig at dette er en modell for alle sykehjem? Jeg synes ikke det. Det er ikke mange år siden at Adecco mistet styringen av sykehjem i Oslo, fordi medarbeiderne ble drevet med ulovlig lang arbeidstid og ulovlig lav lønn. Se her http://www.aftenposten.no/norge/Adecco-innrommer-ulovlig-drift-ved-alle-sine-sykehjem-191888b.html. Det burde være helt greit med private sykehjem som driver nytenking og betaler tariffert lønn, akkurat som private skoler må gjøre.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s