Garasjen blir snart garasje igjen (torsdag, 1. september 2016)

Torsdag, 1. september 2016

En ny dag glimrer med sol og god temperatur. Meteorologene varsler det samme været noen dager fremover, noe vi setter pris på, så jeg fortsetter med oppryddingen i garasjene.

Garasjen blir snart garasje igjen.

I går fikk Avensisen plass under tak for første gang på et par måneder. Yarisen må vente DSC08728litt til, inntil vi får avsetning for resten av bordene og stolene. De havner vel på loppemarkedet til Sande og Mosserød musikkorps, selv om det begynner å bli fullt på lageret der borte på gården. Det er forresten ikke bare bord og stoler i vår garasje. En spark og et par akebrett dukket også opp fra trevet oppunder taket. Så tenker jeg at folk handler jo på loppemarkeder for å støtte saken, og det er vel noen som begynner å tenke vinter selv om vi ikke har kommet lenger enn til september.

Dagens regjering mener:

Venstre vil ha høyere avgifter på drivstoff til bilen. Samarbeidspartiet Frp vil ikke. Høyre og Krf sier ingen ting, mens Venstre mener at de har blitt lovet dette. Noen snakker om femti øre, og jeg tenker: «Det spiller da vel ingen rolle. Drivstoffprisene varierer med et par kroner gjennom uken, og bilistene fyller drivstoff hver uke».

Altså er det mest sannsynlig at dette er et spill for galleriet. MDG-lederen vil ha en økning på fem kroner. Denne mannen er i alle fall ærlig, fordi dette monner skikkelig selv om vi ikke liker dette i det hele tatt.

All PR er god PR, tenker vel mannen.

Morgenens store nyheter på TV2 Nyhetskanalen er Donald Trumps to forskjellige taler de siste par dagene, skrytetalen til meksikanere i Mexico og utkastelsestalen av meksikanere til amerikanere i USA, og jeg tenker: Hører ikke amerikanerne de forskjellige meldingene fra en og samme person? Tror lederne i det republikanske partiet at de klarer å kontrollere denne mannen hvis han blir president? Og hva mener vi utenfor USA om denne kandidaten til presidentstillingen i verdens mektigste land? Vi har jo ingen innflytelse, men vi har gjort oss avhengig av dette landet på mange måter, og dette landet kan bli styrt av denne merkelige kandidaten som skifter ham avhengig av hvem han snakker til. Han representerer et parti som er søsterpartiet til norske Høyre. Da tenker jeg at det er rart at ikke de sier noe om dette? Eller kanskje det ikke er så merkelig. Vi skal jo ikke blande oss opp i indre saker i andre land, i hvert fall ikke når det nærmer seg valg, valg for både det ene og det andre landet.

Klokka er halv to ettermiddag og to varebilturer er unnagjort. En til lageret til loppemarkedet og en til Kastet gjenvinningsstasjon.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s