Tre bronsemedaljer er ikke dårlig (mandag, 15. august 2016)

I går kveld, i Dagsrevyen NRK,

hørte jeg justisministeren forsvare det dagens regjering har gjort vedrørende antall politifolk. Det morsomme er at han ennå skylder på de rødgrønne, noe han sikkert vil fortsette med, uansett hvor lenge han sitter som justisminister.

At vi fikk den tredje bronsemedaljen,

var gledelig, kanskje spesielt siden det var bryting, den største seieren siden Jon og Lars Rønningens tid. Jeg forsøkte meg også på både bryting og boksing i mine tenår. Jeg var innmeldt i Tønsbergkameratenes bryteklubb, men jukset meg inn på treningen til bokseklubben som også var stasjonert på Slottsfjellskolen, i naborommet. Dette holdt helt til mor oppdaget boksehanskene. Dermed var det slutt på begge de to aktivitetene.

I dag har jeg trukket fram

mye av det som ligger til salg i dobbeltgarasjen. Alt i håp om at det kommer noen som er interessert i å overta noe av det.

Tante Solveig fyller nittito år i dag.

Vi ringte henne på Ryenhjemmet der hun oppholder seg en tid for å komme seg til hektene etter et fall i leiligheten sin, der hun slo hofta si ganske kraftig, men det hun var mest opptatt av, var foten som hun tror skal opereres og leiligheten sin på Kantarellen som hun er redd andre skal overta, så vi brukte litt tid på å berolige henne med at det er ingen som kan overta hennes leilighet. Den er hennes.

Til slutt er det bare å takke dere

som har vært her for å avhjelpe oss med noe av det vi ikke kan ta med oss videre til Mo Terrasse. Tusen takk.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s