Han kommer garantert tilbake, sa jeg til Inger Johanne (søndag, 14. august 2016)

I dag våknet vi til tindrende solskinn.

Vi våknet mye senere enn det vi bruker å gjøre, siden vi kom hjem først ved halv fem tiden, etter et årvisst samvær med venner fra ungdomstiden. Som vanlig var opplevelsen herlig, og det merkelige er at rollene fra over femti år siden dukker opp igjen. Alderen og rynkene forsvinner, og vi er de samme som tidligere.

Klokken halv elleve åpnet vi garasjedøra

og bak den dundret det imot meg, synet av alt det vi må bli kvitt i løpet av noen få uker. Jeg 2016 08 10 - Garasjen (2)snudde litt irritert ryggen til, hentet salgsskiltet og satte det opp utenfor hekken. Deretter krøp jeg på nytt opp på loftet for å hente ned mer av det vi ennå ikke hadde fått ned.

Sånn litt utpå ettermiddagen

skjedde det igjen, det vi har opplevd mange ganger de siste dagene. Først dukket en potensiell kunde opp, og kort etter kom enda en til. Den siste spurte om hageverktøy, noe vi foreløpig ikke kan gi fra oss siden sommeren minn santen ennå ikke er over, eller er den? «Jeg kommer tilbake om et par uker», bekreftet den sist ankomne, og vi sa farvel og på gjensyn i full fordragelighet. «Han kommer garantert tilbake», sa jeg til Inger Johanne med håp i røsten.

Men tilbake til hun som kom først.

Hun ga seg ikke før bagasjerommet i bilen hennes var fullt og baksetet begynnende fullt. Oppgjøret kom i løpet av et par minutter i form av VIPPS, og vi var begge svært fornøyde. Da glemte vi regnet som kom og ødela forhåpningene våre om en god sommerdag og at hun knuste noe hun gjerne ville hatt helt og uknust. «Skitt au», sa vi alle tre. «Livet er for interessant til at vi skal bry oss om en knust mugge».

Jeg har lagt ut mere varer

på «kjøp-salg-bytte-gi-bort-filen» på facebook og www.finn.no, tekstilruller til ti kroner meteren, trådsneller og garn og håper at en eller annen som liker å sy vil komme og kjøpe fra eksponeringsstativet som Inger Johanne har ordnet så fint.

Til slutt ønsker jeg deg en fin kveld med et stykke av Brahms, et stykke jeg liker svært godt:

https://www.youtube.com/watch?v=pREtP6YRMR8

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s