Vintertemperatur i august (fredag, 12. august 2016)

I formiddag gjorde jeg unna årets tannlegebesøk.

Implantater, kroner, broer og porselen må sjekkes opp hvert år, og i år som i fjor sto alt bra til, ifølge tannlegen. Siden tannlegesenteret ligger i Oslo, kombinerte vi turen med et besøk i IKEA på Slependen for å se på gulvteppe til tante og samtidig spise lunsj.

Stoff & Stil i Drammen slapp heller ikke unna et besøk, siden Inger Johanne trengte glidelåser, og få steder selger slike ting rimeligere enn denne butikken rett syd for Drammen by.

Siste stoppested var OBS her i Sandefjord. Vi bruker å gjøre ukehandelen i denne butikken som selvfølgelig er vår alles butikk. Dette sier i alle fall reklamen.

Vintertemperatur i august?

Det jeg egentlig skulle starte dette innlegget med, var temperaturen de siste tre dagene,

men dette temaet var mer egnet på denne plassen siden vi akkurat nå sitter med hver vår kopp med varm kakao, Inger Johanne tullet inn i pledd, jeg i min varme ulljakke og med full fyr i peisen. Norsk sommer med andre ord.

Særlig mer har jeg ikke tenkt å bidra med i dag.

Nå sitter jeg og følger kappgjengerne på tv, mens ol-følelsen er ganske grei etter to bronsemedaljer til fire av våre roere, og senere i kveld skal håndballspillerne i gang igjen. En kamp både du og jeg sikkert skal følge.

God TV-kveld.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s