Forberedelsene til flytting er en megajobb (søndag, 7. august 2016)

I dag tømte vi tre meter bokhyller med bøker,

DSC08487

Dette er den ene bokylla

sorterte ut de vi ville ha med oss og la dem i esker, for så å stable eskene i den ene garasjen. Resten havnet i varebilen som jeg kjører til Kastet mandag. Det er ingen god følelse å hive bøkene våre i avfallscontaineren for slikt der nede på avfallsanlegget, men det er ingen bønn når vi skal flytte fra to hundre og fire kvadratmeter til omtrent halvparten.

Det neste skrittet var drikkeglassene.

I fjor talte vi dem og fant at vi hadde over fire hundre. Nå må også dette tallet ned til i hvert fall halvparten. Ennå har vi ikke kastet så mange, men vi har i hvert fall valgt ut noen vi skal ha med oss. I dag pakket vi en eske som havnet i garasjen sammen med de andre eskene som skal bli med til Mo Terrasse.

På TV er det OL som gjelder.

I år på TV2-kanalene, avbrutt av en drøss med reklamesendinger som jeg i, likhet med mange andre, etter hvert allerede nå har blitt lut lei av.

På NRK har vi fått Donald Trump tilbake. Nyheten om at prinsesse Märtha Louise og gemalen hennes skal gå fra hverandre er allerede historie, så nå er det Donald Trump for alle penga.

Lørdag hadde vi besøk av Isabelle

og mor kom til lunsj. Deretter arbeidet Inger Johanne og Isabelle seg gjennom historiene som ligger bak alle tingene vi ikke kan ta med oss til leiligheten. Malerutstyr etter svigerfar, kokebøker og en del andre ting.

Sofia har forsynt seg med det hun vil ha.

Noe ligger fortsatt i boden, så ta det med ro, Sofia, de ligger trygt. Vi tar det med neste gang vi kommer innover. Også den digre bjørnen.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s