Saueskinnsposen kan hentes av den som ringer tlf 91302742 (fredag, 5. august 2016)

I dag har jeg på nytt vært på loftet

og hentet ned blant annet stoler og en benk og etterpå vært på Kastet med ting som ingen kan ha nytte av. Jeg har i hvert fall ikke fått respons på annonseringen på www.finn.no eller den lokale varianten her i Sandefjord. Fire par slalåmstøvler, tjue år gamle, med tilhørende ski har det vært null interesse for, så støvlene havnet dessverre i restavfallscontaineren på Kastet i dag, og det samme skjer med skiene, sannsynligvis mandag.

Inger Johanne har sortert sengetøy, dette også fra loftet, blant disse fant vi også saueskinnposen til Isabelle. Nå går den til en som trenger en slik. Vi skal ikke ha noe for den, men den trenger en rens.DSC08485

Etter lunsj gikk turen til mor

for å tømme hennes bod slik at vi kan mellomlagre noe av det vi ikke trenger før vi har kommet inn i leiligheten i Mo Terrasse. Varebilen ble full også her og på Kastet ble alt sortert slik at det bare ble en sekk til restavfallscontaineren.

Dagen endte med en tur til Dags Marked

for å kjøpe en annonsert rimelig brødrister som vi valgte å glemme, deretter til Megaflis for å se på utstyr til badet i leiligheten og til slutt til Elkjøp for å kjøpe brødristeren som vi egentlig skulle ha kjøpt på Dags Marked.

Klokken er nå åtte om kvelden,

og dagen har gått uten at vi har hørt om noen uttalelser fra Donald Trump. Kanskje ikke så rart når vår prinsesse Märtha og hennes gemal har valgt å gå fra hverandre. Nyhetsreporterne vet jo hva som er viktig for leserne og seerne.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s