Treboller oppdaget i kjelleren (søndag, 24. juli 2016)

Nye oppdagelser under oppryddingen i kjelleren.

Bak noen store esker fant jeg treboller og bakstetrau, fotograferte dem og sendte bildene

til jentene uten å motta de store ovasjonene. Bortsett da fra at Isabelle oppdaget en egenprodusert variant, ganske fin egentlig, og den ville hun selvfølgelig ha, og nå venter jeg på reaksjon fra Sofia.

 

De unges pokemon-aktiviteter går til himmels,

og nå ser det ut til at de trekker med seg den voksne generasjonen også. For vår nasjonaløkonomi er visst dette veldig bra, siden Oljefondet har aksjeinteresser i Nintendo. En og kvart milliard kroner ville gevinsten vært hvis aksjene hadde blitt solgt i forrige uke, hørte jeg på radioen.

 

Hyggeligere nyheter fikk vi i dag fra Istanbul.

En stor svømmekonkurranse går over Bosporus-stredet, fra Asia-siden til Europa-siden eller var det omvendt? Slike nyheter er bedre for helsa enn det som har vært vanlig fra landet til Erdogan og de andre som bor i landet hans.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s