Nå er det vel ikke mer? (tirsdag, 21. juni 2016)

«Nå er det vel ikke mer»,

sa jeg til Inger Johanne da vi gikk ut fra Bravida på Hegnasletta. Vi hadde DSC08178bestilt takbelysning i alle soverommene og kjøkkenet. Alt i LED selvfølgelig, slik det skal være i alle moderne bygg.

I går bestilte vi solskjerming til alle vinduene bortsett fra skyvedøra ut til terrassen. «Er dette egentlig nødvendig?», sa vi til hverandre da vi lukket døra bak oss mens regnet øste ned. «Solskjerming i dette været?».

I leiligheten vår i Playa del Inglés har vi bare et par parasoller, mens vi i Norge må beskytte DSC08177alle vinduene, spesielt mot den lave vår- og høstsola. De få dagene det er sol. Ja, ja, det er vel sånn det skal være.

 

Inger Johanne har vært hos øre-nese-hals-legen.

Han fant at trommehinnen var tykkere enn det som skal være normalt, og derfor hører hun dårligere på det øret, men dette kan rette seg, mente han. Ny undersøkelse er avtalt i august.

 

Jeg har søkt sykehjemsplass

for min tante etter å ha fått anbefaling både fra hjemmetjenesten og fra fastlegen hennes. Brevet til legen sendte jeg i går, og i dag ringte han tilbake. Veldig bra! Og i dag sendte jeg brev til søknadskontoret i hennes bydel og er spent på hvor raskt jeg får svar.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s