I kveld åpner vi dørene til ny visning (fredag,16. juni 2016)

I kveld åpner vi dørene til ny visning.2016 06 10 - Hekkeløpveien 16

Denne gangen for bare én familie, noe som passer oss godt siden formen, spesielt Inger Johannes, ikke er spesielt god. Hun hører dårlig på grunn av ørebetennelse, inflammasjon i øregangen, hoster mye og har behov for mye hvile, mens jeg som kanskje smittet henne, føler meg langsomt stadig litt bedre. Tror jeg da . . .

 

Så blusset diskusjonen opp igjen.

Listhaug fikk ikke alle partiene til å stemme for sine forslag, og dermed ble hun lei seg og fremhever Arbeiderpartiet som det partiet som sviktet henne. Jeg synes jeg har hørt det før, først fra Carl Ivar Hagen og seinere fra fru Jensen og mange andre i det partiet. De skylder på alle andre før de tenker «har jeg gjort noe galt siden jeg ikke får den støtten jeg trodde at jeg ville få?»

Og nettrollene dukker opp på nytt. Skjellsordene hagler om hvor slemme og dumme alle andre er, alle dem som ikke støtter deres parti.

Det ordner seg vel etter hvert. Det kommer an på hvor lenge Høyre gidder å måtte ta det overordnede ansvaret.

 

Natur for de få eller for de fleste.

I går satt jeg og så på en videopresentasjon av naturparken Tianmen i China. Jeg så den rett etter at jeg hadde fulgt en diskusjon mellom den som vil ha god tilgang til naturen i Norge ved bruk av sherpalagde stier og trapper og dem som vil bevare naturen som den var.

Uberørt natur har sin pris. Det betyr at det må være begrensning i både antall brukere og bruksmåte. Jeg tenker på den relativt nye måten å bruke naturen på, med snøscootere, mountainbikes og motoriserte kjøretøy som lages for å brukes i naturen og som herjer med den og lager spor som aldri forsvinner.

Dette har jeg inntrykk av at gruppen som vil ha uberørt natur, ikke har tatt helt inn over seg. Uberørt natur bør beslites minst mulig, for hvis den blir brukt av mange, blir den etter hvert ganske berørt og beslitt.

 

Det ble ikke mottak for fem hundre innvandrere.

Myndighetene sier det er fordi det kommer så mange færre. Vi har en innvandringsminister som gjør det hun kan for å skremme dem vekk, så det er jo ikke så rart. Uansett, fem hundre innvandrere i forhold til femti fastboende, høres som «lite gjennomtenkt» og et stort overgrep mot dem som bor der og et superdårlig tilbud til mennesker som er vant med å bo tett på hverandre i bylignende områder.

http://www.aftenposten.no/meninger/sid/Det-ble-ikke-gigantmottak-pa-Bolkesjo-Jeg-er-sa-glad—Mina-Gjerde-269390b.html

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s