Da blir det ny husvisning til lørdag (torsdag, 2. juni 2016)

Jeg har blitt forkjølet igjen,

spesielt i pusteorganet. Det føles som om pusterøret skrapes med sandpapir samtidig som jeg også er tungpustet. «Det er astmaen din», konkluderer legen. Ofte er dette begynnelsen på en lengre prosess som etter hvert går over til bronkitt som ikke gir seg før jeg får behandling med antibiotika. Slik vil jeg ikke at det skal gå nå. Derfor sitter jeg pal og bruker dagen til skriving og lesing. For tiden er det Jon Michelets fjerde bind om «En Sjøens Helt». Mye av boken går på samtaler mellom Skogsmatrosen og dem han er sammen med, og slike samtaler om alt mulig mellom himmel og jord husker jeg godt fra mine elleve år til sjøs. Denne åpenheten og nærheten som jeg opplevde gjennom slike dypere samtaler, har jeg aldri opplevd etter at jeg gikk i land. Her har vi ikke tid til slikt.

I forgårs ringte eiendomsmegleren.

Han hadde ikke fått noen henvendelser fra dem hadde skrevet seg opp på liste og syntes

DSC08098

Klargjøring for visning inne.

 

dette var litt merkelig. Det gjør ikke jeg. Denne tiden på året med flott utevær og mye aktivitet både med unger i skolen, og det som skal gjøres hjemme. I tillegg er jo de som har vært her på visning, i full jobb. Heldigvis. Allikevel vil megleren gjerne prøve en ny visning, nå til lørdag, så i morgen er vi i full gang med ny rundgang med kluter, støvsuger og mopp.

I går fylt jeg hele sekstini år

DSC08097

Klargjøring for visning ute.

og fikk en drøss med gratulasjoner, både på telefon, facebook og som epost, men i og med at vi skal ha visning lørdag, måtte jeg stusse den overvokste lindehekken ut mot gangveien. Erik nabo var så snill at han klippet hekken ut mot Hekkeløpveien i fjor, så i år er den prima.

Den enes død er ofte den andres brød.

I går leste jeg at Ryanair flytter noen av rutene til Gran Canaria fra Rygge til Torp. For oss personlig er dette veldig bra. Da synker vel flyprisene fra Torp til Gran Canaria og leiligheten vår i Playa del Inglés. For våre venner i Østfold er det verre, men kanskje det blir lagt opp til en mer effektiv transport til Gardermoen. Det er det i hvert fall å håpe på, for deres del. Arbeidsplassene er det verre med, men bygningene på Rygge flyplass må det da gå an å bruke til noe som skaper arbeidsplasser.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s