I morgen, torsdag klokka fem, er det visning (onsdag, 25. mai 2016)

I dag kom endelig sola,

og det er godt, for i morgen har vi første visning av huset, og når været er topp, er det mye2016 05 25 - Hekkeløpveien 16 (2) enklere å vise huset fram, også utenfra. Spenningen føler vi godt. Hvor mange kommer det tro? Kommer det bud og hvor mange?

Huset er egnet for en stor barnefamilie, mener megleren, og for oss er det viktig at det kommer til god nytte for dem som skal overta det etter oss.

I morgen starter den store klargjøringen for at huset skal stå fram i sin beste drakt. Blomster er kjøpt, vinduene skal vaskes, gulvene er mitt ansvar, det har vi blitt enige om. Inger Johanne skal bake boller som en liten smakebit til dem som kommer for å se, og kaffe skal traktes. Dette blir artig.

Men i Østfold er det andre boller.

Styret i Moss Lufthavn Rygge har sagt sitt om videre drift av flyplassen. Det er ikke positivt, verken for de reisende fra den andre siden av fjorden eller de ansatte på flyplassen eller i bedrifter som driver support til det hele. Mange er engstelige for sin fremtid. Vi har venner på den siden av fjorden, venner som bruker flyplassen, venner som er stolte av den, og jeg føler med dem.

Løpet er kanskje kjørt for flyplassens eksistens. Ryan Air er vel ikke et selskap som tar hensyn til berørte arbeidsplasser og menneskene i Østfold, men noen tror at det er en åpning for at beslutninger kan omgjøres. Jeg vet ikke, men vi har jo lest om den kommende nye lavpristerminalen på Gardermoen, så da er det vel ikke så merkelig at flyselskapet søker ditt hvor kundegrunnlaget er størst. Synd er det i alle fall.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s