Vi har da lov til å kritisere våre statsråder, har vi ikke (tirsdag, 24. mai 2016)

Tirsdag, 24. mai 2016

En strevsom dag å puste i. Regntungt vær er slitsom for min type astma. Gro sendte rapport fra leiligheten vår i går kveld og i dag tidlig. Jeg kjenner sterkt at jeg lengter nedover igjen, men det er mye som står igjen før vi kan sette kursen den veien.

I dag klokka fire kommer en representant fra Sandefjord kommune for å vurdere huset i forhold til unge innvandrere og torsdag er det dagen for første visning.

Jeg jobber med å legge ut ting og tang på www.finn.no og en lokal annonseringsplass. Vi har faktisk solgt en god del og gitt bort kopieringsmaskinen. Heldigvis gikk den til et allmennyttig formål.

Inger Johanne er hos sin kusine Gunvor i fødselsdagsselskap dit jeg kjørte henne. Samtidig var jeg nede på tomta og snakket med lederen for prosjektet på Mo Terrasse, og usikkerheten vedrørende plass rundt øya på kjøkkenet er nå overlevert dem som følger opp videre.

Det slitsomme med den typen vær vi har nå, er at den tunge pusten gjør at jeg blir så forbasket trøtt, så jeg la meg ned på sofaen i vinterhagen, og dermed sovnet jeg og våknet en halv time seinere til en liten bit sol som nå igjen er borte.

Fritt Ords Honnørpris

for i år har blitt tildelt Loveleen Rihel Brenna og Walid al-Kubaisi leste jeg i en artikkel 2016 05 24 - Loveleen Brennasom var delt på facebook. Jeg leste:

«Fritt Ords Honnør tildeles Rihel Brenna og Walid al-Kubaisi for deres innsiktsfulle bidrag i norsk offentlighet i to tiår, ikke minst med innspill i innvandrings- og integreringsdiskusjoner».

Dette fikk meg til å søke opp Loveleen Rihel Brenna på internett, og jeg fant flere artikler der hun forteller om seg selv, blant annet en der hun snakker om sitt forhold til det hun mener integreringsministeren står for. Jeg har lite til overs for det partiet hun representerer, men må innrømme at hun gjør en god jobb for partiet, men stiller spørsmål om hun gjør en god jobb for Norge. Jeg tror ikke det.

Vi er på vei til å bli en flerkulturell nasjon, på godt og vondt. Vi får en del goder fra de nye kulturene, men må også takle en del negative ting. Dessuten må vi finne oss i at mennesker fra de nye kulturene både stiller krav og har sine meninger, akkurat som andre nordmenn. Slik er det bare, og jeg synes det er merkelig at så mange nekter å skjønne dette.

Jeg leser at Brenna skriver eller sier: «Hvis Erna Solberg vil spille på lag med sånne som meg, kan hun ikke gi meg Sylvi Listhaug», og som svar kommer det flere reaksjoner, både positive og negative, men blant mange kommentarer la jeg spesielt merke til denne:

Ikke lite frekk denne dama? Hvis Erna vil spille på lag med sånne som meg? Så kan hun ikke gi meg Listhaug? Vi har et snev av Demokrati i Norge enda Loveleen Brenna! Det er ikke DU som skal bestemme Regjeringsdeltakerne! Ikke annet en gjennom din stemmegivnig. Det er Frp sine velgere som har gitt Listhaug sin støtte!

Denne kommentatoren mener tydeligvis at etter at regjeringen er dannet, har Brenna ingen ting hun skulle ha sagt. Jeg for min del trodde alle nordmenn hadde lov til å kommentere regjeringer og regjeringsdeltagere, uansett hvilken politikk de fører. Heldigvis har denne kommentatoren fått motreaksjoner, noe som gjør meg lettet.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s