I dag er jeg alene hjemme (søndag, 22. mai 2016)

Søndag, 22. mai 2016

I dag er jeg alene hjemme

og sitter her og skriver og lytter på «Det Beste Fra Jukebox» i NRK P1+, en flott radiokanal for oss som har levd en stund.

Inger Johanne er i Oslo

og nyter en av sine sytti års fødselsdagsgaver sammen med våre døtre, mens jeg venter på en foreningsrepresentant som skal hente kopimaskinen vår. Jeg forsøkte først å selge den for to hundre kroner og deretter for hundre kroner, men så skjønte jeg at det mest riktige var «gi-bort-pris», og dermed går den til en allmennyttig forening, noe både Inger Johanne og jeg liker svært godt.

Dagene har i det siste vært svært travle,

i og med at vi skal selge huset vårt. Takstmannen og fotografen har vært her, og salgsprospektet ligger klart hos eiendomsmegleren og på www.finn.no . «Så ryddig har jeg aldri sett huset», kommenterte vår eldste datter da hun så bildene, men hadde hun sett boder og garasjer hadde hun skjønt at vi har mye jobb framfor oss.

Det verste vi vet er å kaste ting

som er brukbare, så vi jobber med å finne nye eiere til ting og tang. www.finn.no fungerer DSC08080godt sammen med www.facebook.com . Vi har laget superlave priser og bruker garasjen som butikk, men det er så mye mer på bod, loft og kjeller, så vi trenger godvær slik at vi kan sette tingene ut på gårdsplassen.

Samtidig går planleggingen av leiligheten

i Mo Terrasse mot slutten. Vi har oppdaget et lite problem med sitteplassene i kjøkkenet, men vi håper at dette skal ordne seg i løpet av neste uke.

Der ute går verden sin skjeve gang,

mens vi sitter her på vår egen lille tue og ser på nyhetene, mens vi rister på hodet og tenker «du verden for en flaks vi har hatt, vi som har blitt født her i Norge.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s