Forberedelser til sommeren (lørdag, 30. april 2016)

Lørdag, 30. april 2016

TV-serier er som regel blott til kortsiktig lyst, men noen ganger opplever vi store ting. I går satt Inger Johanne og jeg foran tv-apparatet og så på detektivserien Vera, en serie jeg liker svært godt, og etter i går kveld ble den ikke mindre attraktiv.

Som vanlig handlet den om en død person og hvorfor vedkommende døde og hvem som hadde skyld. Mot slutten var gåten løst, og så kom det menneskelige inn.

En ulovlig innvandrer jobbet ved siden av det hun fikk fra det offentlige, og hun var redd for å miste dette bidraget, nå som dette var oppdaget.

Vera ga henne adressen til en advokat med ordene:

«Ingen av oss har eiendomsrett til det landet vi bor i. Han her kan kanskje hjelpe deg», sa hun i det hun overrakte papiret med adressen til advokaten.

 

Forberedelser til sommeren:

I går startet vi med forberedelsene til den siste sommeren i Hekkeløpveien. Grillen ble DSC07995hentet ut fra garasjen og satt på plass på terrassen, tremøblementet ble satt sammen og plassert på den nedre terrassen og dekket til med nyinnkjøpt overtrekk for å verne det mot vær og vind, og godt var det, når vi ser været i dag. Grillen blir kanskje solgt etter sommeren, men tremøblementet blir med til leiligheten i første etasje i Mo Terrasse.DSC07994

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s