Lage mat er, men rengjøringen etterpå . . (mandag, 18. april 2016)

Mandag, 18. april 2016

Det er mandag og vi er i gang med oppkjøringen til Inger Johannes sytti års fest kommende lørdag. Da bildet ble tatt, var forretten klar, og desserten var nesten klar, men rengjøringen av kjøkkenet sto igjen, som du ser.

Allikevel fikk vi anledning til en tur bort på Mo Terrasse til et møte med byggelederen sammen med våre naboer over oss. Flinke naboer som ryddet veien for oss. Der fikk vi signal om at terrassen kanskje blir en god del større enn det tegningene viste. Dette er andre gang vi får beskjed om forandringer som er til fordel for oss. Fortsetter det slik, kan det være at vi blir bortskjemte.

DSC07867

DSC07868

DSC07869

 

 

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s