Bordkort under produksjon (17. april 2016)

Søndag, 17. april 2016

I går våknet jeg til sol mellom skyene, men i dag er vi tilbake til det, for tiden, vanlige været; overskyet med noen vanndråper fra oven. Mange sier at de setter pris på det skiftende været vi har mest av her hjemme. Jeg er ikke blant dem, men det er alltid muligheter til å finne på ting å gjøre, spesielt når det er lite trivelig å være ute. Hos oss er det bordplasseringer og bordkort til Inger Johannes sytti års dag som er i sentrum.

Seinere på dagen kom det gode været 🙂

DSC07863

Arbeidet med bordkortene er i gang.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s