Bilder fra vinterhagen. Kommer for salg. (16. april 2016)

Lørdag, 16. april 2016

Frokost i vinterhagen.

I dag er det lørdag. Sola vekket meg klokka syv der den tittet fram mellom skyene, og fra mandag intensiverer vi forberedelsene til Inger Johannes fødselsdagsfeiring, men i dag er det lørdag, og vi skal nyte frokosten i vinterhagen som om et halvt års tid ikke lenger er vår. Litt sårt er det med vinterhagen som vi har blitt så glad i, men det er på tide å la noen yngre slippe til her i Hekkeløpveien 16.

DSC07860

Frokostbordet er dekket.

Flytteforberedelser.

Inger Johanne har pakket ned juledukene i esker merket «MO» og jeg har plassert dem i garasjen der varebilen bruker å stå. Den får nå stå ute inntil vi får tømt garasjeboden i løpet av sommeren, altså den gamle garasjen. I slutten av november skal vi inn i leiligheten i Mo Terrasse, og innen den tid må veldig mye bort. Vi håper å få solgt mesteparten av det som er brukbart til svært hyggelige loppemarkedspriser, slik at vi slipper å bruke avfallsanlegget på Kastet.

Bildekkene holder ikke i det uendelige.

Klokka elleve var jeg hos dekkforhandleren for dekkskifte og samtidig bestilte jeg plass i dekkhotellet deres. Vi bestilte også nye vinterdekk uten pigg. De gamle var ute av balanse og ubehagelig å kjøre med. Neste gang vi skal skifte, altså fra sommerdekk til vinterdekk, bor vi ikke her lenger, og det er vel bare dumt å flytte med seg dekkene når det ikke er nødvendig.

Fokuset vårt er nå delt i to.

Det kortsiktige er Inger Johannes sytti års dag og det mer langsiktige er flyttingen til Mo Terrasse. «Det er første gangen vi flytter inn i et nytt husvære som er vårt», sier Inger Johanne med tindrende øyne. Bygget har begynt å reise seg og atten leiligheter av tjueseks er allerede solgt, leser jeg på meglerens sider.

DSC07856

Dørene er gjenlukket.

DSC07857

Dørene er åpne.

DSC07858

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s