Snart skal Hekkeløpveien 16 selges (15. april 2016)

Fredag, 15. april 2016

Hekkeløpveien har blitt en transportetappe.

Det legges ned rør i Krokemoveien i forbindelse med fjernvarmeanlegget i kommunen med det resultat at Hekkeløpveien har blitt en transportetappe for mange når de kjører til og fra jobb. Bussene har også lagt vår rolige vei til sine ruter. Ungene som bruker veien har blitt vant med at bilene som kjører her, velger en sedat hastighet av hensyn til nettopp disse ungene, men i blant er det enkelte som har det såpass travelt at de har blitt en risikofaktor, ikke bare for ungene, men også for oss som skal ut fra våre eiendommer. Sandefjords Blad hadde førstesideoppslag om den økte trafikken, men avisoppslag blir jo som vanlig bare husket et par dager, hvis vi da er heldige.

Snart skal huset vårt i Hekkeløpveien 16 selges.DSC07827

Her i huset er bordplassering av gjestene til Inger Johannes fødselsdag under arbeid, men vi har også i bakhodet at det nærmer seg tiden for at vi skal flytte til Mo Terrasse i slutten av november. Derfor har vi så smått begynt å gjøre huset klart for fotografering og visning, men det er mye som må bort. I dag var det kvistene som jeg kuttet av fra syrintreet som ble kjørt til Kastet sammen med et strykebrett og et bord som hadde gjort sin jobb. I august må huset være tømt for det som ikke skal være med på bildene. Da blir huset offisielt lag ut for salg, men vi begynner å informere allerede nå.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s