Longyearbyen (lørdag, 19. desember 2015)

Lørdag, 19. desember 2015

Vi ble satt litt ut i dag formiddag, da vi fikk nyhetene om raset i Longyearbyen, raset som har rammet opptil ti hus og dem som bor i dem. Vår yngste jobbet på www.huset.com i halvannet år, og vi besøkte henne sommeren 2011. For øvrig en fantastisk tur. Nå klokken 1230 venter vi på nyheter. Vi har kun en bekjent der oppe, og hun er aktiv på facebook, så hun har det i hvert fall bra, og det samme med hennes familie.

Noe helt annet. Hver morgen har vi quiz ved frokostbordet, og i dag var et av spørsmålene: «Hva er nå Orklas lovfestede uttrykk for fabrikklaget 2015 12 19 - hjemmelaget fra Orklamat?», og svaret var: «Hjemmelaget». Min kone utbrøt spontant: «Hadde jeg sittet i komitéen hadde jeg protestert». Så tenkte jeg: «Hva skal da mat som lages hjemme da kalles? Vi kan i hvert fall ikke si at vår hjemmelagede mat er hjemmelaget; da er det jo Orkla som vil ta æren.»

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s