Boken «Marco-effekten» av Jussi Adler-Olsen (30. oktober 2015)

Fredag, 30. oktober 2015

I forgårs la jeg fra meg en ny bok, ferdig lest, en bok av en forfatter jeg aldri har hørt 2015 10 15 - Marco-effekten av Jussi Adler-Olsenom, Jussi Adler-Olsen med handling hovedsakelig fra Danmark med en liten dash av Afrika.

Boken lå i store stabler hos Ark til en hyggelig Ark-pris noen uker før vi reiste hjemmefra. Prisen gjorde vel at jeg nappet den med, og jeg komme helt sikkert til å lese flere bøker fra denne forfatteren.

Det er egentlig en ganske smart måte å fremme nye forfattere på, nye forfattere for nye lesere. Store bunker og lav pris. Er bøkene da bra, kjøper vi lesere sikkert andre bøker fra samme forfatter.

Og det kommer jeg til å gjøre.

Omtale fra forlaget

Unge Marco er tidlig blitt tvunget inn på en kriminell løpebane av sin onkel Zola. Marco er dyktig, men avskyr alt Zola står for. Og når han oppdager at familien vil gjøre ham til krøpling, ser han ingen annen utvei enn å komme seg vekk så fort som mulig. De grusomme realitetene innhenter ham imidlertid da han noen måneder senere konfronteres med en plakat av en savnet mann. Etter dette kjemper Marco ikke bare for sin egen tilværelse, men også for sitt liv. Zola er på sporet av ham. I Avdeling Q virvles Carl, Assad og Rose inn i en sak som trekker farlige tråder til korrupsjon og forbrytelser helt opp på ministernivå og inn i den afrikanske jungelen.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s