Gavmildhet overfor dem som trenger det (31. august 2015)

2015 08 31

Jeg leser noen av kommentarspaltene og registrerer at egoismen florerer. Samtidig leser

Homeless Indians are given food distributed by a Hindu temple during a cold morning in New Delhi January 14, 2003. Icy winds sweeping across large parts of northern India, Bangladesh and Nepal hav claimed the lives of at least 800 people in a month-long cold spell. NO RIGHTS CLEARANCES OR PERMISSIONS ARE REQUIRED FOR THIS IMAGE REUTERS/Kamal Kishore JSG/RCS

jeg artikler om private mennesker som møter flyktningene der de er, i Norge og i landene som har tatt imot virkelig mange flyktninger.

De fleste flyktningene vil videre, men de får både mat og klær mens de er der de er, mange steder. Serbia er et av de landene som har vist hjerterom, ser jeg på TV.

Flere videoer på youtube.com viser journalister som gir bort både penger og mat til uteliggere. Det vi ser videre er at de lett deler med andre. Det ser ut til at de som ikke har særlig mye, har lettere for å dele sitt med andre, mens de som har mye, tviholder på det de har.

Jeg har gått litt i meg selv og kjenner på følelsene mine og innser at jeg er blant dem som har mye og gir bort relativt lite av det jeg har.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s