Lokalpolitikk med rikspolitikere på scenen og privat konserthus i Oslo (19. august 2015)

2015 08 19 – Fornøyd med lokalpolitikernes innsats?2015 08 19 - Sandefjord by night

Sånn midt i kommunenes valgkamp blander rikspolitikerne seg inn i kampen med det de er opptatt av, men det er jo ikke alltid at det som er viktigst for rikspolitikerne, er det samme som er viktig for lokalpolitikerne her vi bor.

Her i Sandefjord har vi det helt greit. Jeg for min del, er svært fornøyd med at så mange lokalpolitikere er villig til å bruke så mye av fritiden sin til arbeid for vårt felles beste, selv om vi ikke alltid er enige i det som blir vedtatt.

Heller ikke vet jeg om det blir særlig mye forandring med en annen ordfører siden ordførerne over hele landet sier at de er ordførere for alle, ikke bare for sitt eget parti. Noe annet er det om et parti får flertall i kommunestyrene og kan styre det som blir gjort i kommunene. Da kan det bli forandringer av prioriteringene.

2015 08 19 – Nytt konserthus i Oslo for den lokale kulturen?2015 08 19 - Oseberg kulturhus

Stordalen og Buchardt vil finansiere et nytt konserthus i Oslo, hører jeg på radio. Buchardt senior gjorde det samme i Tønsberg. Tomta, en «gulltomt» eies av Tønsberg kommune og kulturhuset drives av Choice Hotels. Kort etter at bygget sto klart, kunne vi lese i avisene at leieprisene ble så drøye at det lokale kulturlivet ikke hadde råd til å bruke det. Slik kan det også gå med det nye konserthuset i Oslo.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s