Frp og flyktninger eller folkevandringer (16. august 2015)

2015 08 16

Det er veldig lett å si nei, slik sentrale Frp-politikere gjør.2015 08 16 - frp og flyktninger

De sier nei, og så har de lagt saken død; tror de. Men det finnes også andre politikere som er villig til å ta ansvar. Noen av dem er til og med lokale Frp-politikere, men lederen deres står imot og oppfordrer dem til å si nei. Partiet har også integreringsministeren, og hun sier ja til å ta ansvar. Hun anbefaler også kommunene til å ta dette ansvaret.

For meg som ikke er så glad i verken denne regjeringen eller Frp, er det lett å slå mynt på denne saken, men egentlig er det bare trist og uryddig i forhold til regjeringen og stortinget. Jeg liker lite at de som styrer er uenige med seg selv.

En annen ting er det saken dreier seg om. Det å ta imot flyktninger og det antallet stortinget har blitt enige om. Storting og regjering har sagt sitt, og antallet vi skal ta imot er vedtatt, men så vil partilederen i Frp ha omkamp. Jeg liker ikke denne uansvarlige tendensen, men så er jo dette partiet det verste vi har her hjemme.

Egentlig skal vi være glad for at vi har Frp. Vi kunne jo kommet i samme situasjon som Sverige med sine Sverigedemokratene som er direkte fremmedfiendtlige. Vårt Frp gjør jo at det ikke er plass til et parti som Sverigedemokratene. Og godt er det.

Så til flyktninger og folk som søker bedre levekår.2015 08 16 - flyktningeruter

Vi har kommet i denne situasjonen både på grunn av kriger, men også på grunn av at kommunikasjonen verden over har blitt så rask og innholdsrik. Mennesker i fattige land oppdager hvor mye bedre andre deler av verden har det. Dermed får vi en ny folkevandring over hele kloden vår. USA og Canada får sin del fra Syd-Amerika, Australia får sin del fra Østen og vi får vår del fra Midtøsten og Afrika. Så stiller mange spørsmål om hvor stor folkevandringen kan bli. Noen mener at denne kan stanses på forskjellige måter, mens andre mener at dette er umulig og at det kun er en liten start på noe som kan bli mye større. Jeg tror det siste. Jeg tror ikke vi kan stanse en massiv folkevandring som stadig øker både i antall og omfang.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s