Hege Storhaug og nyheter internasjonalt og lokalt (11. juli 2015)

2015 07 11

Hege Storhaug.

2015 07 11 - Hege StorhaugJeg har nettopp lagt fra meg dagens Aftenposten etter å ha lest intervjuet med Hege Storhaug, den uspiselige damen bak Human Rights Service og document.no på internett. Jeg har lenge oppfattet henne som en dame som står for noe av det mest menneskefiendtlige vi har i landet, men så leser jeg intervjuet med henne, og i løpet av noen minutter har oppfatningen min endret seg. Mennesket bak navnet Hege Storhaug er et helt annet menneske enn jeg trodde, men jeg er fortsatt like uenig i mye av det hun formidler i sitt www.document.no.

Med dette forteller jeg til meg selv hvor viktig det er å være åpen for mer informasjon om både mennesker og sak og være parat til å endre det jeg mener og tror.

Agurknytt eller nyheter med innhold.

I fellesferien bruker innholdet i avisene å bestå, hovedsakelig, av «agurknytt», nyheter som ikke har noe innhold overhodet. I år er det mye mer innhold, både internasjonalt og lokalt.

 

Krisen i Hellas.

2015 07 11 - HellasInternasjonalt er det krisen i Hellas som påvirker seg selv og resten av Europa. Folk blir engasjert, og det gjør også jeg. Kanskje mest fordi vi er glad i landet og menneskene som vi har truffet der gjennom flere år. Vi vet om den «rare» økonomien og de noe spesielle lovene for privatlivets fred, men vi har svært gode følelser for dette landet og menneskene.

 

Søndagsåpne butikker i Sandefjord.

2015 07 11 - søndagsåpne butikkerLokalt i Sandefjord er det store uenigheter om søndagsåpne butikker. En organisasjon bestående av butikkeiere vil ikke ha søndagsåpne butikker, mens deres eget styre går inn for det samme. Dette blir det mange dagers avisstoff av.

 

Helt lokalt.

2015 07 11 - fuktig sommerHelt lokalt er jeg plaget av den fuktige sommeren. Etter at vi kom hjem fra Gran Canaria har helsen vært så som så. Fuktig luft er noe jeg ikke tåler så bra, så jeg lengter egentlig tilbake til klimaet på Gran Canaria der vi oppholder oss mye av vinteren.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s