Sykdom, statsministerens tale og sankt-hans-aften (24. juni 2016)

Sykdom er kjedelig!

2015 06 24 - sankt hans aften

Jeg har fortsatt problemer med bronkiene etter snart tre uker hjemme. En uke etter at vi kom hjem ble jeg forkjølet, en forkjølelse som gikk over til influensa og deretter til bronkitt. Legen anbefalte kortison, men etter nesten en uke var det like ille, om ikke verre, så nå går jeg på bredspektret antibiotika, noe som ikke er så smart, hører vi fra helsehold. Man er redd for antibiotika resistente bakterier.

Så nå er jeg i hvileposisjon og venter på å bli bra, men noe skal man jo gjøre, så jeg fulgte statsministerens halvårstale. Jeg er absolutt ingen tilhenger av denne regjeringen, men hun er jo vår statsminister, og det må jeg jo respektere.

Uhyre kjedelig tale.

Om talen er det lite å si noe om, annet enn at den var uhyre kjedelig. Hun var selv svært fornøyd med det de hadde gjennomført, og da må jo alt være bra. Det er jo det flertallet av velgerne ville ha da hun ble valgt. Omstillingen i arbeidslivet går svært bra, sa hun, og arbeidsledighetstallene går rett i været, og det må vi jo følge med på, sier hun. Hun mente at det var svært vanskelig for dem som blir rammet, men programmet hennes må fortsette.

Sankt-Hans-kvelden ble fulltreff.

Meteorologene tok heldigvis feil. Det ble varmt og vindstille, akkurat det motsatte av det som var varslet. For oss som måtte være hjemme på grunn av min sykdom, spilte det ingen rolle, men vi gledet oss på vegne av alle dem som var ute denne lengelysende sommerkvelden og fulgte sankt-hans-kvelden i Asker på TV2.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s