Sprengeren av Liza Marklund (23. juni 2015)

Omtale fra forlaget

2015 06 23 - Sprengeren av Liza Marklund

Stockholm klokken 03.17 en iskald morgen like før jul. En bombe ødelegger den nye Olympiastadion. I restene av et av Sveriges prestisjebyggverk finner man levningene av den dynamiske og beundrede OL-sjefen Christina Furhage. Er dette begynnelsen på en terrorbølge?#11;I Kvällspressen sitter Annika Bengtzon, ung ærgjerrig småbarnsmor og nyutnevnt leder for kriminalredaksjonen. Hun får i oppdrag å dekke mordet og begynner med å nøste i offerets fortid. Det finnes noe under Christina Furhages perfekte ytre som har utløst udåden. Uten å være klar over det setter Annika i gang krefter som til slutt setter hennes eget liv i fare.
Liza Marklund er journalist og har tidligere arbeidet som nyhetssjef og sjefredaktør i svenske aviser og TV. Hennes debutroman Sprengeren er blitt en enorm suksess, den er prisbelønt og skal filmatiseres.

Mine ord:          

Dette er den andre boken jeg leser av denne forfatteren, men den første med Annika Bengtzon. Det var litt nølende jeg leste de første kapitlene, men etter at jeg var kommet halvveis, tok det av, og neste gang jeg kommer over en bok av Liza Marklund, kommer jeg ikke til å nøle.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s