Human Rights Service og arbeid for menneskerettigheter (fredag 12. juni 2015)

Stadig hører vi fra en organisasjon som ut fra navnet å dømme, er opptatt av menneskerettigheter. Navnet er Human Rights Service som vi finner under http://www.rights.no.

Menneskeretttigheter

Human Rights Service høres ut som en organisasjon som er opptatt av menneskelige rettigheter. De skriver selv at de er en politisk tenketank med fokus på likestilling, likeverd, ytringsfrihet, religiøs frihet, migrasjon og demografi, men når jeg leser det de skriver om, handler det stort sett om masseinnvandring, økende sosialhjelpsutgifter, asylsøkere, kvoteflyktninger, åtte tusen is-sympatisører samt mye mer av det samme. Alt med et negativt fortegn. Etter min mening har dette lite med menneskerettigheter å gjøre.

«Stadig mer fremmedfiendtlig», skriver Aftenposten om organisasjonen nittende februar 2013. Det betyr vel at organisasjonen startet som noe annet enn å være fremmedfiendtlig. Kanskje de tenkte at skulle beskytte menneskerettighetene for nordmenn i Norge, og så har det etter hvert sklidd litt ut. Jeg leser noe av det de skriver, men jeg filtrerer innholdet gjennom det jeg tror de står for, og det er noe helt annet enn menneskerettigheter slik i hvert fall jeg forstår det som.

Organisasjonen har ingen forbindelse med Human Rights Watch, leser jeg i Wikipedia. Denne organisasjonen jobber med forskning og beslutningspåvirkning vedrørende menneskerettigheter, og det er lett å mistenke at valg av organisasjonsnavn er gjort med hensikt.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s