Konflikter, vei og vedlikehold, kriger og flyktninger (30. juni 2014)

Det er en merkelig regjering vi har fått. De må jo elske konflikter. For noen uker siden var Konflikterdet bøndene. Nå er det lærerne. Regjeringen har jo sagt at de vil ha bedre lærere, noe som betyr at de ikke synes at dagens lærere er gode nok. Alt er på grunn av regjeringens ønske om å forandre. Forandre til det beste for hvem? Jeg trodde at landets styrere var opptatt av folkets velferd, ikke bare av sin egne idéer.

De har store ambisjoner om flere veier, bredere veier og lengre veier. Samtidig skal staten betale for disse Vedlikehold av veierveiene. I fremtiden kommer behovet for vedlikehold av de samme veiene, og hvordan dette skal finansieres har ingen snakket om. Det er lett å bestemme seg for å bygge ut og finansiere dette, men lett å glemme at alt skal vedlikeholdes. Det vet alle som har bygget hus og hytte. Jeg tipper at bomavgifter blir redningen i fremtiden.

Som det er i dag, har vi jo god råd. Kriger i Midt-Østen betyr mer penger i statskassen for Flyktningeross. De samme krigene resulterer også i flere flyktninger. Da betyr vel dette at vi kan bidra mer for å hjelpe disse flyktningene? Men hva sier dagens regjering? Nei, ett tusen flyktninger er nok. I tillegg sender vi mer penger til de landene som tar imot flyktninger, sier statsministeren. Da slipper vi jobben med integreringen. Det får de andre landene ta seg av.

– – – 0 – – –

If you want to read the blog in your language, please use http://google.comand translate.

If you want to subscribe, please sign up with your email address in the bottom of the third column. This is free.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s