Jeg velger Vestfold kommune (25. juni 2014)

Alle diskusjonene rundt sammenslåinger av kommuner i Vestfold, virker for meg litt Vestfold fylketrangviksk. Hele Vestfold fylke består av under 240 tusen innbyggere. Vi kjører gjennom nesten hele fylket på en times tid. Jeg bor i Sandefjord, er født og har familie på Nøtterøy. Jeg har bodd i Sem kommune og i Ramnes i Re kommune. Jeg liker folket i Larvik, har hatt familie i Holmestrand, og jeg har jobbet i Horten. Vi er alle vestfoldinger, vi bor i landets minste fylke og snakker omtrent lik dialekt, men ordførerne elsker å fremheve forskjelligheten mellom kommunene.

Jeg har alltid kalt meg selv vestfolding og mener at vi bør se fylket under ett og bestemme oss for at vi like godt kan gjøre det hele om til én kommune, bortsett fra Sande og Svelvik som har en mer naturlig tilhørighet til Drammen.

 

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

1 svar til Jeg velger Vestfold kommune (25. juni 2014)

  1. Bjarne Hansen sier:

    Vestfold som en kommune er jeg 110% enig i. Vekk med fylkeskommunen og legg alle diskusjoner og krangler om grenser/skoler/infrastruktur døde. Trenger vel noe mer tid på denne saken, men prosessen går vel i den retningen. Ser også noen få andre innlegg i media om dette og får bare håpe at dette alternativet får større fokus:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s