Hjerneskadd i Thailand, massemorderen slippes løs, veibygging og vedlikehold

Mandag, 9. juni 2014

Saken om mannen som ligger alene og hjerneskadd på et sykehus i Thailand, fortsetter i Hjerneskadd i Thailandmedia. Vi hører svarene fra myndighetene, de kalde svarene totalt uten innlevelse. Jeg leser og hører at disse svarene opprører mange av oss, mens andre, jeg leser noen av dem på internett, er likeglad og like kalde som myndighetspersonene. Jeg mener at vi burde hatt et eget offentlig fond som tok seg av slike tilfeller.

Mattias Flink (44) drepte sju unge mennesker i Falun for tjue år siden. Onsdag er han en Mattias Flinkfri mann. Han var dopet og mentalt syk, men hva om han blir det igjen, spør mange i Sverige. Jeg tenker at alle som utøver vold mot andre er syke, for det å øve vold mot andre er unaturlig. I dette tilfellet ble syv mennesker drept, og da er vel lovens absolutt strengeste straff riktig. Kan det samme skje med vår massedrapsmann? Kan han noensinne bli sluppet ut? En ganske virkelighetsfjern tanke, men den svenske massedrapsmannen slipper ut i disse dager.

I lørdagens Aftenposten leser jeg om veibygging, veibygging og veibygging. Det er greit å Veibygging og vedlikeholdbygge, men alt som bygges skal vedlikeholdes. Jeg undrer meg over om politikerne har tenkt nok langsiktig om hvordan de skal skaffe pengene til alt vedlikeholdet?

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s