Vil velgerne risikere kaos?

KaosVil velgerne risikere kaos?

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/05/24/na-taler-siv-jensen-pa-landsmoetet

Fremskrittspartiet lover gjennomføring av utallige saker uten at de har avklart dette med et Høyre som kanskje velger å lene seg mot sentrum. De fire partiene som skal samarbeide er jo uenig i det meste, og slik må nødvendigvis ende i kaos.

  • Vi vil gjøre hverdagen enklere for folk flest, sa Jensen.

Umulig, tenker jeg, når fire partier ikke klarer å bli enige i noe annet, på forhånd, enn at de vil kaste dagens regjering. Da blir det garantert ikke enklere for folk flest.

  • Vanlig folk skjønner, sier Hoksrud, og smiler selvgodt.

Godt å vite at jeg ikke er blant det partiet kaller «vanlig folk». Heller ikke de fleste av dem jeg omgås er blant «vanlige folk». Jeg fatter ikke hvordan medlemmer av dette partiet som samler noe over ti prosent av velgerne er alene om å vite hva «vanlige folk» ønsker.

  • Regjeringen gjør livet vanskeligere for vanlige folk, sier fru Jensen.

Jeg vet ikke hvilket land denne fruen bor i, men i det landet der jeg bor, har vi det bedre enn de fleste andre land i Europa. Noen faller dessverre utenfor, og det bør vi gjøre noe med, men jeg tror ikke det er disse menneskene hun mener.

  – – – 0 – – –

If you want to read the blog in your language, please use http://google.com and translate.

If you want to subscribe, please sign up with your email address in the bottom of the third column. This is free.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Politikk og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s