Det Malte Huset av John Grisham.

Det Malte Huset av John GrishamJeg kjøpte boken for fem kroner på et loppemarked med tanke på lesestoff som jeg kunne lese mens jeg var på ferie og etterlate meg når jeg skulle hjem.

Luke Chandler er en syv år gammel gutt, stedet er familiens bomullsgård i Arkansas og tiden er under Koreakrigen tidlig i nittenfemti-årene.

Det sentrale temaet i boken er et sterkt familiesamhold på en ulønnsom bomullsgård. De bor alle sammen på gården. Besteforeldrene, foreldrene og Luke selv. Det er han som er hovedpersonen i boken, og det er gjennom hans øyne vi opplever innhøstingstiden med innleid arbeidskraft fra fjellene og fra Mexico.

Boken er full av hverdagshendelser, dramatikk og er en skikkelig feriebok.

Har du lyst til å lese mer om innholdet før du låner den på biblioteket, anbefaler jeg deg å lese omtalen i http://en.wikipedia.org/wiki/A_Painted_House

Jeg anbefaler boken på det sterkeste.

 – – – 0 – – –

If you want to read the blog in your language, please use http://google.com and translate.

If you want to subscribe, please sign up with your email address in the bottom of the third column. This is free.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Bokomtale, Lest en bok og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s