Paganinikontrakten av Lars Kepler.

Paganinikontrakten av Lars KeplerLars Kepler? En for meg ukjent forfatter. Eller rettere sagt to forfattere, to som er gift med hverandre og heter Alexandra og Alexander Coelho Ahndoril. Portugiske? Eller spanske?

Etter å ha lest Paganinikontrakten der alt skjer i Sverige, sjekket jeg på Wikipedia og fant ut at de er svenske. I tillegg fant jeg ut at de har skrevet fire bøker som alle har blitt nummer en på Sveriges bestselgerliste.

Jeg er ikke den største tilhengeren av thrillere, men jeg liker allikevel den sjangeren bedre enn krim. Det er vel derfor jeg ikke har blitt kjent med Kepler-navnet tidligere, men nå sender jeg mine unnskyldninger til forfatterparet. Paganinikontrakten er bra. Jeg likte den faktisk meget godt, så nå er jeg snart i gang med Hypnotisøren som kom ut i 2009. Jeg håper den er like bra.

Under lesingen ble jeg drevet fra kapitel til kapitel og oppdaget etter hvert hvorfor det var vanskelig å legge den vekk.

–          De skriver i presens, i nåtid!

Jeg tror det er derfor jeg blir revet med.

–          ”Nå legger jeg meg!”

–          ”OK, jeg kommer snart”.

Klokken var elleve, og det var tid for å krype til køys, men de siste hundre siden sto igjen. Klokken halv ett stupte jeg i seng ved siden av en dypt sovende hustru. Boken var ferdig lest, og jeg var bitt av Kepler-basillen.

Som du forstår, så anbefaler jeg den boken. Absolutt! God lesing.

Mer om boken finner du på http://sv.wikipedia.org/wiki/Lars_Kepler og http://bokelskere.no/bok/paganinikontrakten/258363/

  – – – 0 – – –

If you want to read the blog in your language, please use http://google.com and translate.

If you want to subscribe, please sign up with your email address in the bottom of the third column. This is free.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s