Politiske uenigheter, togtransport og Nitimen (fredag, 8. februar 2013).

2013 02 08 -Politikkhttp://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/02/07/blabla-uenighet-om-hvordan-helsekoeene-kan-fjernes

Uenigheten mellom de to største borgerlige partiene ser ut til stadig å bli flere og større. Kanskje det ville vært bedre med mindretallsregjeringer som må søke støtte i stortinget. På den måten ville stortinget bety mer og alle partiene ville da få mer betydning.

– – – 0 – – –

 stasjon tog konkurranseutsetting privatisering oslo s reisende phttp://klassekampen.no/61166/article/item/null/tut-og-kjor-for-private

Høyre vil ha Norwegian til å drive togtransport. Mens andre selskaper, som for eksempel Hafslund, tenker ”back to basic”, vil dette få et selskap som driver bra innenfor en bransje de ”kan”, til å skli ut til et fagområde de ikke kan. Dermed kan et ”skarpt” selskap som Norwegian til å miste fokus.

– – – 0 – – –

2013 02 08 - Nitimenhttp://www.aftenposten.no/kultur/Orkan-av-klager-mot-nye-Nitimen-7115313.html

Nitimen er dessverre blitt et ikke-program for oss, selv om vi har blitt pensjonister og har god tid. Et hyggelig og dagsaktuelt program har blitt forandret til et tøyseprogram. Tidligere var det en fast ”morgenløype” for oss å slå på radioen for å hygge oss med vårt kjære mangeårige program, men nå ikke lenger.

Her om dagen sa jeg til Inger Johanne at nitimen nå har blitt et program for dem som styrer og steller i dag, det vil si for dem som er mer enn tjue år ynge enn oss. Det er jo dem som bestemmer. Derfor er og blir nitimen et program som etter hvert går i glemmeboken.

 – – – 0 – – –

If you want to read the blog in your language, please use http://google.com and translate.

If you want to subscribe, please sign up with your email address in the bottom of the third column. This is free.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Grublerier, Politikk, Radio og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s