Ungdommer filmet slag og vold (13. januar 2013)

Vold mot et barn av utenlandsk opprinnelse er igjen utført av andre barn. Denne gangen i Holmestrand. Jeg tror ikke barn gjør noe slikt uten at de henter rettferdiggjørelsen for dette fra voksne.

Så lenge vi har politikere som grupperer og snakker om mennesker bosatt i Norge som annerledes enn flertallet, tror jeg at vi vil få mange flere slike hendelser. Jeg tenker spesielt på Fremskrittsparti-politikere som stadig snakker om folk flest og ”de andre”.

Når dette blir påpekt unnskylder de seg med at det er ikke det de mener. Barn oppfatter og tolker uansett dette på sin egen måte. Samtidig som noen FrP-politikere sier sitt om innvandring og innvandrere leser barn også det som skrives på nettet av fremmedfiendtlige kommentarer. Dermed får de sine oppfatninger bekreftet.

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2013/01/13/ungdommer-filmet-slag-og-vold-mot-14-aring

– – – 0 – – –

If you want to read the blog in your language, please use http://google.com and translate.

If you want to subscribe, please sign up with your email address in the bottom of the third column. This is free.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Lest i avisen og merket med , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s