Beklagelse, unnskyldning og ventetid i telefonen (ukebladet Hjemmet).

Min mor har nylig abonnert på ukebladet Hjemmet fra Egmont Hjemmet Mortensen AS. Om hun har skrevet utydelig på bestillingen eller om personene i Hjemmet er svake på lesefronten, vet jeg ikke, men uansett så har hun blitt registrert med feil etternavn og feil husnummer. Resultatet er at ukebladet kommer til feil postkasse. Dette gjør for så vidt ikke så mye, siden eieren av denne postkassen leverer ukebladet til mor, rett på døren.

Dette er jo noe tungvint, så hun ringte Opplysningen og deretter Hjemmet. Det gikk ett minutt, to minutter og endog tre minutter uten å få kontakt. Til slutt la hun på telefonrøret og tenkte at hun ville prøve en annen gang. Etter tre forsøk på forskjellige dager og tider, ga hun opp og valgte i stedet å skrive brev. Også det uten resultat.

Da ringte hun meg og ba meg kontakte Hjemmet på internett. Jeg tenkte at jeg først ville prøve å ringe, men jeg opplevde det samme som mor. Det gikk ett minutt, to minutter og endog tre minutter, men noe svar fikk jeg ikke, så jeg gjorde det mor ba meg om; å kontakte forlaget per e-post. Etter to dager kom svaret:

Takk for henvendelsen!

Vi bekrefter at din adresse er endret med virkning fra nr. 41 –

 Vi har i perioder noe ventetid på telefonen – men sjelden er ventetiden lenger en 5-7 minutter. Det er mange kundebehandlere som besvarer telefonene , så selvom man er nr 20 i køen – vil dette besvares i løpet av noen minutter.

Utgaver før dette er allerede sendt ut av vårt system, og vil komme til din gamle adresse.


Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen

Kundeservice

Egmont Hjemmet Mortensen AS

Dette svaret var greit nok. Det siste nummeret hun fikk var trettini, så nå blir det bare en gang til med direktelevering på døren av naboen.

Det jeg stusset på var følgende:

–          Ingen beklagelse eller unnskyldning,

–          Og en ventetid på fem til sju minutter mener forlaget er helt okey.

Jeg har drevet en del med kundebehandling, både som utøvende, som salgssjef og som markedssjef, og vet at det er (var) helt naturlig å beklage eller be om unnskyldning når en kunde reklamerte.

Dessuten er en ventetid i telefonen på fem til sju minutter nok til å gi den som ringer masse oppbygget irritasjon, noe som setter sitt preg på telefonsamtalen når den endelig er i gang.

  – – – 0 – – –

If you want to read the blog in your language, please use http://google.com and translate.

If you want to subscribe, please sign up with your email address in the bottom of the third column. This is free.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Dagbok og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s