Erna (Jern-Erna) Solberg vil bygge boliger på dyrket mark (Aftenposten 16. juli 2012)

I dagens Aftenposten (mandag, 16. juli 2012) leser jeg at Erna (Jern-Erna) Solberg vil bygge boliger på dyrket mark. Dette i en tid da verdens befolkning fortsatt vokser, og vi stadig trenger å produsere mer mat for å brødfø denne befolkningen.

Dette forslaget til fru Solberg burde falle på steingrunn og i stedet burde vi bygge hus på den samme steingrunnen. Dyrke mat kan vi ikke gjøre på disse arealene som har gitt tekst til sangen ”Steingrunn steingrunn svelt i hjel” av Claus Pavels Riis.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Lest i avisen, Politikk og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s