Kreativt eller useriøst..

Vi leser stadig om et av de politiske partienes mange merkelige utspill, og jeg tenker:

–          ”Er det kreative utspill eller er det fordi de ikke vet hvordan man bør oppføre seg, i henhold til tradisjonelt ”skikk og bruk”?”

Det siste utspillet var fra et parti som sendte ut fakturaer på eiendomsskatt med kommunen som avsender.

Jeg gikk tre avdelinger på Markedsføringsskolen i Oslo for mange år siden, og jeg husker en av foreleserne som utbasunerte:

–          ”Markedsføring er faget der to pluss to aldri skal bli fire. Tre eller fem er ok, men aldri fire. Da stryker dere”.

Etter min mening krever kreativ markedsføring også en «controler», en medarbeider som vurderer utspill i forhold til hva som er akseptabelt i forhold til hvordan mottakerne tolker budskapet. Når vi opplever slike kreative utspill som forannevnte, tenker jeg at det er bra at slike partier sjelden blir så store at de kan styre alene.

Du er kanskje lagt inn som abonnent til denne siden. Hvis du ønsker at jeg skal fjerne deg fra abonnentlisten, legger du bare inn ordene ”Vennligst fjern meg” i kommentarfeltet under. Har du andre kommentarer, er jeg takknemlig for disse. Ellers setter jeg stor pris på både positive og negative kommentarer. Jeg ønsker deg en flott dag.

Hvis du ønsker å abonnere på denne bloggen, kan du legge inn ”jeg vil abonnere” og e-postadressen din i kommentarfeltet. Dermed får du beskjed hver gang jeg legger inn et nytt innlegg.

Du kan se flere bilder og lese mer fra skribenten på https://vestfoldingen.wordpress.com.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Lest i avisen, Mine tanker, Tanker og merket med , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s