Stadig nye gebyrer eller avgifter når vi skal ut å fly.

Samtidig leser vi om bagasje som ikke følger med den reisende. Bagasje som blir liggende igjen på flyplassen som vi reiste fra. Bagasje som blir sendt til andre destinasjoner.

I ”Din Side Nyhetsbrev” leste jeg om hva vi kan gjøre for å unngå såkalt ”tapt bagasje”. Etter å ha lest denne artikkelen kom jeg på en glimrende idé som kan gi flyselskapenes ekstra inntekter samtidig som den reisende kan være sikker på at bagasjen kommer dit den skal. Se bare her:

–          ”Vil du være sikker på at bagasjen kommer dit du skal sammen med deg? Benytt deg av vår ”SIKKER BAGASJETRANSPORT”. Prisen er ikke mer enn tjue euro”.

Nå venter jeg bare på en gratis flybillett fra det første flyselskapet som ta idéen.

Du er kanskje lagt inn som abonnent til denne siden. Hvis du ønsker at jeg skal fjerne deg fra abonnentlisten, legger du bare inn ordene ”Vennligst fjern meg” i kommentarfeltet under. Har du andre kommentarer, er jeg takknemlig for disse. Ellers setter jeg stor pris på både positive og negative kommentarer. Jeg ønsker deg en flott dag.

Hvis du ønsker å abonnere på denne bloggen, kan du legge inn ”jeg vil abonnere” og e-postadressen din i kommentarfeltet. Dermed får du beskjed hver gang jeg legger inn et nytt innlegg.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Bare noen tanker, Tanker og merket med , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s