Om griller!

–          ”Jeg skulle gjerne snakke med den som er ansvarlig og kan noe om griller”.

–          ”Da skal du snakke med henne der borte”, får jeg til svar.

Jeg takket og gikk mot damen som vi ble henvist til. Vi hadde kjøpt en grill som gave til vår datter noen dager tidligere og kom nå fra henne etter å ha montert vidunderet som heter PRO 410.

–          ”Jeg trenger litt veiledning”, begynte jeg og fortsatte: ”Det var noe jeg ikke forsto når jeg monterte den”.

–          ”Kjøpte dere Weber?”

–          ”Nei”, svarte jeg, ”vi kjøpte den typen der”. Jeg pekte mot den nærmeste.

Smilet i ansiktet hennes forsvant:

–          ”Dere skulle kjøpt Weber. Da kunne dere fått all den hjelp dere trenger.”

–          ”Det er bare monteringen av sideplaten jeg lurer litt på”.

–          ”Ikke bra”, svarte hun, ”Weber er kvalitet”.

–          ”Betyr dette at jeg har kjøpt et dårlig produkt”.

–          ”Weber er kvalitet”, gjentok hun.

–          ”Hvorfor selger dere da griller av dårlig kvalitet?”

–          ”Vi må ha billige griller også.”

–          ”Hvordan skal jeg da få svar på spørsmålet mitt? Må jeg ringe Plantasjen sentralt?”

–          ”Det hjelper ikke. Du blir bare sendt videre til meg”.

–          ”Da vil jeg snakke med importøren. Har du navnet og adressen?”

–          ”Det står på esken!”

–          ”Esken er dessverre kastet”, legger min kone til.

–          ”Okey, jeg skal sjekke.”

Dermed forsvant hun. Ti minutter senere er hun tilbake med adressen. Jeg leser:

–          THARA IMPORT AS.

Jeg forlater Plantasjen i Sandefjord søndag 21.august 2011 med vond smak i munnen. Dette var en dårlig opplevelse, og jeg har ikke fått noen hjelp eller svar på mitt spørsmål. Hos datteren vår står en grill med en sideplate som kan være lekkasjefartlig.

Vel hjemme søker jeg opp dette firmaet slik at jeg kan ringe dem i morgen. Først finner jeg telefonnummer og deretter søker jeg firmaet opp i www.proff.no og leser at det har skiftet navn til Plantasjen Logistikk og eies av Plantasjen.

Dette betyr vel at damen hos Plantasjen i Sandefjord antydet at grillen som jeg hadde kjøpt, grillen som blir importert av Plantasjen sentralt og selges av Plantasjens butikker, blir presentert som en billiggrill av dårlig kvalitet.

Du er kanskje lagt inn som abonnent til denne siden. Hvis du ønsker at jeg skal fjerne deg fra abonnentlisten, legger du bare inn ordene ”Vennligst fjern meg” i kommentarfeltet under. Har du andre kommentarer, er jeg takknemlig for disse. Ellers setter jeg stor pris på både positive og negative kommentarer. Jeg ønsker deg en flott dag.

Hvis du ønsker å abonnere på denne bloggen, kan du legge inn ”jeg vil abonnere” og e-postadressen din i kommentarfeltet. Dermed får du beskjed hver gang jeg legger inn et nytt innlegg.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Opplevelser og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

5 svar til Om griller!

  1. Sigve sier:

    Fikk du orden på den grillen? Vi vurderer å kjøpe en …

  2. Silje Westerbakk sier:

    Hvordan fungerte denne grillen? Vi har sett på den idag, Vurderte å kjøpe den, men dro hjem for å goole litt, og finner så og si ikke noe om den!

    Griller den fint og jevnt og er den bra eller anbefaler du heller kjøpe en annen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s