Fru Jensen kaller meg sosialist..

Ansiktet hennes vrir seg i forakt mens hun sier det.

Jeg har sterke følelser for Arbeiderpartiet og er sosialdemokrat, sympatiserer med Venstre og er sosialliberal, har tidligere vært fast stemmegiver til Høyre og blir skremt av det FrP-representantene sier.

Tidligere stemte jeg Høyre, men etter at dette partiet begynte å flørte med FrP, måtte jeg sette meg ned og lese partiprogrammene. Etter noen dager med gjennomvasking av det som satt igjen i hodet mitt etter gjennomlesingen, måtte jeg vedkjenne at hjertet mitt ligger i Arbeiderpartiet, mens fornuften min ligger hos Venstre. Heldigvis er dette et kommune- og fylkestingsvalg, så jeg har god tid på meg til stortingsvalget om to år.

Hva da med valg av dem som skal bestemme her i Sandefjord de neste fire årene? Jeg tenker at jeg får høre og lese meg fram til min beste beslutning i løpet av de neste ukene og lukke ørene for rikspolitikerne som bare sender forstyrrende kommentarer inn i min beslutningsprosess.

Foreløpig heller det mot AP eller Venstre.

Tirsdag, 16. august 2011

Du er kanskje lagt inn som abonnent til denne siden. Hvis du ønsker at jeg skal fjerne deg fra abonnentlisten, legger du bare inn ordene ”Vennligst fjern meg” i kommentarfeltet under. Har du andre kommentarer, er jeg takknemlig for disse. Ellers setter jeg stor pris på både positive og negative kommentarer. Jeg ønsker deg en flott dag.

Hvis du ønsker å abonnere på denne bloggen, kan du legge inn ”jeg vil abonnere” og e-postadressen din i kommentarfeltet. Dermed får du beskjed hver gang jeg legger inn et nytt innlegg.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Mine tanker, Tanker og merket med , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

3 svar til Fru Jensen kaller meg sosialist..

  1. Håper det blir Venstre du bestemmer deg for.
    Det er en stemme du ikke kommer til å angre.

  2. ida sier:

    Håper du sjekker forskjellen på de borgerlige og sosialdemokratene ift. ivaretakelse av vanlige arbeideres rettigheter, spesielt lavtlønte kvinner (LO og Fagforbundets brosjyrer). Her er Venstre på lag med Frp og Høyre i de fleste spørsmål.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s