Tre uker på Gran Canaria midt på vinter'n – vår ellevte dag.

Overskriftene mangler nytt fra Japan. I dag er det Wenche Foss som dominerer foran statsministerens redegjørelse for hva Norge gjør i Libya. Så mye har denne damen betydd for så mange, at de fleste andre nyheter fjernes for å gi plass for henne. En fantastisk person!

tirsdag, 8. februar 2011 – vår ellevte dag.

Dette er vår første hele dag i hotell Monterrey. Det er formiddag, og jeg ser på skiskyting jaktstart for menn på Eurosport. Tarjei Bøe har gått ut etter første skyting som nummer to. Terassedøren står oppe, og det er i hvert fall tjue varmegrader ute. Verden blir ganske liten når TV-sendingene går over hele verden via satellitt.

Jeg ser at det er sol utenfor med noen få skyer som bryter den lysblå himmelen. Vi har snakket med Gro på telefon og skal snart bevege oss opp til handelssenteret Yumbo for der å bli hentet av henne og Scott som begge skal vise oss litt av det Gran Canaria kan tilby. Gro og Scott som bor fast på Gran Canaria, er begge fra Sandefjord, og vi har kjent dem i flere år, så det var naturlig å ta kontakt med dem når vi bestemte oss for tre uker på Gran Canaria midt på vinter’n.

Vi har allerede vært ute en tur på formiddagen for å kjøpe medisiner til Isabelle og hodepinetabletter til Inger Johanne.

Det er sen ettermiddag, og vi er tilbake etter en flott dag inne på øya. Vi har snakket med Gro noen dager tidligere og ble hentet av henne og Scott utenfor handelssenteret Yumbo og kjørt opp til Fataga, en liten landsby, der de ordnet opp med et mangeretters og svært variert måltid, etterfulgt av en spasertur rundt i byens bakrom.

Kjøreturen til Fataga som gikk langs kronglete, klatrende og svingete veier ble håndtert av Scott i sin Nissan uten problemer, og returveien ga oss et fantastisk overblikk over fjellene og dalene som minnet om dem vi ser i amerikanske westernfilmer, og det var da vi fortalte at vi hadde tenkt å ta en ulltur rundt øya. Dette er svært rimelige promosjonsturer av et firma som selger ullvarer.

–          ”Ulltur”, lo Gro, ”nei det går ikke an”.

Dermed ba hun oss med på ”øya-rundt-tur” med bilen hennes kommende lørdag, og vi takket selvfølgelig ja.

–          ”I morgen skal vi vel bade?” sier Inger Johanne før vi legger oss den kvelden.

–          ”Selvfølgelig”, svarer jeg. ”Det har jo ikke blitt for mye bading hittil”.

Du er kanskje lagt inn som abonnent til denne siden. Hvis du ønsker at jeg skal fjerne deg fra abonnentlisten, legger du bare inn ordene ”Vennligst fjern meg” i kommentarfeltet under. Har du andre kommentarer, er jeg takknemlig for disse. Ellers setter jeg stor pris på både positive og negative kommentarer. Jeg ønsker deg en flott dag .

Hvis du ønsker å abonnere på denne bloggen, kan du legge inn ”jeg vil abonnere” og e-postadressen din i kommentarfeltet. Dermed får du beskjed hver gang jeg legger inn et nytt innlegg.

Et Tapasmåltid i Fataga

Et Tapasmåltid i Fataga

Inger Johanne og Gro morer seg i Fataga.

Inger Johanne og Gro morer seg i Fataga.

Takdekorasjon i Fataga

Takdekorasjon i Fataga

Landsbyen Fataga

Landsbyen Fataga

Et av Fatagas vakre inngangspartier

Et av Fatagas vakre inngangspartier

Takdekorasjon i Fataga

Takdekorasjon i Fataga

Våre venner Gro og Scott

Våre venner Gro og Scott

Bakgårdsvandring

Bakgårdsvandring

Fatagas souvenirbutikk

Fatagas souvenirbutikk

Akkurat som i westernfilmer

Akkurat som i westernfilmer


Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Tre uker på Gran Canaria midt på vinter'n og merket med , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s