Samariaravinen fortsetter

GREAT DANGER! WALK QUICKLY!

Flere steder ser vi skilt med påskrift GREAT DANGER! WALK QUICKLY. Inger Johanne spør meg om jeg tror at risikoen for å bli truffet er mindre eller større når vi går raskt. Jeg kan ikke svaret, men foreslår at vi bruker vår egen fart og stoler på at det går greit.

AMBULANSE PÅ FIRE BEIN

Etter at vi har gått tre til fire timer passerer vi en dame som har fått svært store problemer med det ene kneet. Vi forteller henne at vi kan gi beskjed dersom hun trenger assistanse fra ravinens ambulanse. Denne ambulansen går på fire bein og er en blanding av hest og esel. Hun sier at hun vil forsøke å klare seg med sitt ene friske bein, så vi fortsetter mot ”Jernporten”. Denne passasjen er den mest fotograferte delen av ravinen. Den er omtrent tre meter bred, og fjellsidene rager tre hundre meter rett opp på hver side.

Ambulanse på fire bein

Ambulanse på fire bein

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Reisebrev og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s