Samariaravinen – fem timers marsj venter oss


FEM TIMERS MARSJ VENTER OSS

På Xyloskalo på Omalosplatået før vi begynner å gå

På Xyloskalo på Omalosplatået før vi begynner å gå

Kvart på åtte er vi frammme i Xyloskalo som ligger på Omalosplatået. Vi forlater bussen; det er kjølig; rundt ti grader. Vi går på toalettet, og det er lurt. Avtredene i ravinen er av typer der vi må sitte i luften for å gjøre vårt fornødne. Deretter finner vi trappene som går ned i ravinen. Det ser lett ut, men veldig bratt. Klokken er kvart over åtte når vi starter å gå.

Vi har blitt fortalt at distansen vi må gå er seksten kilometer, og turen starter med trapper som fører oss fra ettusentohundre meter over havet og ned til fem hundre meter. Disse trappene går i sikk-sakk, og vi stopper flere ganger underveis for å nyte utsikten.

Guiden har fortalt oss at vi sannsynligvis ikke vil se ham før vi er fremme i Agia Roumeli nede ved havet, fordi han vil passe på å være sist. Hvordan han skal vite at han er sist, skjønner jeg ikke. Det er jo mange flere grupper enn vår.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s