Biden og Trump, Aagaards Plass og Pride-festen (lørdag 29.juni 2024)

lørdag 29. juni 2024

Lettskyet og seksten grader klokka halv ni på morgenen.


Den famøse debatten

mellom Biden og Trump er forhåpentligvis snart glemt. Jeg våknet kvart over tre på natten, ikke på grunn av programmet, men i og med at jeg våknet kunne jeg likevel slå på tv’en og se på en times tid før jeg igjen ble trett og sovnet i stolen min. Her er det jeg skrev mens jeg så på, altså førsteinntrykket:

Klokka er halv fire, natt til lørdag, to gamle menn diskuterer det de har gjort og vil gjøre fremover. I USA. Begge har vært presidenter, men bare den ene er president nå. Den ene sier «jeg gjorde, jeg vil gjøre», mens den andre sier «vi gjorde og vi vil gjøre». Den ene er en jeg-person, mens den andre er en vi-person. Den ene gjør det han har lyst til å gjøre, mens den andre er leder i et team.


Det er mange meninger

om Aagaards Plass i Sandefjord. Om hvor vakkert det er, om hvor morsomt det er for unger og hvordan det fungerer for eldre. Og det er vel for det meste eldre som oppholder seg her? Så derfor burde vel de som bestemte hvordan denne plassen skulle se ut, konferere med eldre-representanter før kulene fjernes.

Aagaards Plass, Sandefjord sentrum | Full fyr i kommentarfeltet etter SB-sak om «steinørken»-plass


Og meninger er det også

om Pride og Pride-festen. Noen støtter den, mens andre har mot-meninger, og jeg tenker at dette arrangementet pågår vel bare i én uke, så hva er problemet. Jeg sier bare lykke til med arrangementet og kos dere.


Skrevet i 2012:


Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i dagen i dag og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar