Syv foran, andre har skylda, minner og dagens bilder (mandag 3.juni 2024)

mandag 3. juni 2024

Overskyet og tjue grader.


Inger Johanne har ringt

Rikshospitalet og fastlege Zadeh. Fra Rikshospitalet fikk hun beskjed om at det var syv foran henne i køen. For en uke siden var det ni, så de tar unna en operasjon i uka. Det går fremover, men ganske så seint.


Dette er typisk Solberg.

Andre har skylda. Bare ikke hennes Høyre. Nå er det Arbeiderpartiet, foreldrene til skolebarna og hvem vet hvem andre? I hennes tid forsvant søkertallene til lærerskolene på grunn av kravene om en firer i matematikk, så hva hun snakker om, vet vel ingen.

Erna Solberg i strupen på regjeringens skolepolitikk: – De bygger ned skolen bit for bit (msn.com)


Minner:

En bok jeg leste for tolv år siden:


Dagens bilder:

Dobbelt klikk gir forstørrelse.

Fra Mo Terrasse til biblioteket og tilbake.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i dagen i dag og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar