Jobbsøkere, forsvare sitt land, minner fra 2012 og dagens bilder (onsdag 17.april 2024)

onsdag 17. april 2024

Sekshundre tusen mennesker står uten jobb, hører jeg i dagens nyheter. Samtidig skriker næringslivet etter arbeidskraft, hører jeg også. Kanskje disse sekshundre tusen ikke har den ønskede utdannelse eller er av den typen mennesker som bedriftene vil ha? Hvem vet? Hvem vet hvorfor ikke de bedriftene som søker arbeidskraft benytter seg av disse ledige hendene?

Jeg kjenner en med en meget sterk cv. Hun er i førti-års-alderen, men det ser ut til at arbeidsgivere ikke er interessert i hennes arbeidskraft, så at arbeidsgivere mangler arbeidskraft, er jeg ikke overbevist om.


Unge mennesker

i Ukraina har ikke lyst til å bli innkalt til Forsvaret. Akkurat som det var i Norge da jeg var ung. Jeg har blitt oppdratt til at det å forsvare vårt land, er en plikt for alle, så derfor var det naturlig for meg å delta i vårt Forsvar selv om jeg som sjømann kunne søke om fritagelse. Med denne bakgrunnen burde alle ukrainske ungdommer også stille til forsvar for sitt land. Hvis de da ikke synes at det er greit å bli en russisk delstat.

Femti tusen russiske soldater drept i Ukraina, forteller BBCs nye anslag. Den russiske kjøttkverna fungerer fortsatt i Russland, så hvis ukrainske ungdommer vil beholde landet sitt fritt, må de nok stille opp.

BBC: Over 50.000 russiske soldater drept i Ukraina | ABC Nyheter


Minner fra 2012:


Dagens bilder:

Turen gikk langs Nedre Moveien, Bjerggata, Kilgata, Hegnaveien, Extra Verven borettslag, Gokstadryggen, Øvre Gokstadvei, Gokstadveien, under jernbanen, Sandarveien, Nedre Movei og hjem til Mo Terrasse.

Om Terje Rønning

Jeg er mann, født 1947 på Nøtterøy, gift, to barn. Barneskoler: Skjerve skole på Nøtterøy, Sem skole og Linnestad skole i Ramnes. Realskole: Kjelle skole i Sem kommune. Andre skoler: Kontorlærlingeskolen i Tønsberg, Radioskole ved Tønsberg Navigasjonsskole. Stiftelsen Markedsføringsskolen i Oslo: Grunnkurs, fagkurs og studiekurs. Radiooffiser i Thor Dahl AS, salgskonsulent i Optura AS, distriktsjef i Union Mykpapir, markedssjef i Kristian Brekke AS Engros, daglig leder i Decorita Miljø og Renhold, salgssjef i Salgskontoret Horten AS, pensjonist fra 2011.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar